Людмила Левицька
Старокостянтинiвський аграрно-промисловий лiцей
Головна
Про себе
Освiта
Портфолiо
Фото
Мої учнi
Фото-Звiт
Декор
Посiбники
Першi посiбники
Опис досвiду
Матерiали нового посiбника
Вiдео
Викладачевi
Формування проф. компетентностi
Роль самоосвiти
Навчальний процес
Класному керiвнику
Девiантна поведiнка
Усi дiти генiї
Циклограма роботи
1-й урок Україна-єдина
Сучаснi iнновацiї в кулiнарiї
Види устаткування
Види устаткування 2
МАТЕРІАЛИ НА КОНКУРСИ
Сторінки
МАТЕРІАЛИ НА КОНКУРСИ
Вiтаю Вас на сторiнках мого блогу!
вівторок, 14 березня 2017 р.
ПОСІБНИКИ
10:41
Немає коментарiв
1.
ПЕРШІ ПОСІБНИКИ (САНІТАРНІ ВИМОГИ, ОБРОБКА ОВОЧІВ, ВИРОБИ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА)
2. МАТЕРІАЛИ НОВОГО ПОСІБНИКА (СТРАВИ З ОВОЧІВ)
https://drive.google.com/drive/folders/1psLCOdqM1VYkh9DCMLoD8JRmKBiMiMSf?usp=sharing
Надіслати електронною поштою
Опублікувати в блозі
Поділитися в X
Опублікувати у Facebook
Новіша публікація
Старіша публікація
Головна сторінка
0 коментарі:
Дописати коментар
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
МЕТОДИЧНА РОБОТА
Кейс-технології
ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ. ЖУК. ПРИСВЯЧЕНА ОЛІ ПАВЛЕНКО
ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПОРТФОЛІО
Професія кондитер
Перевірка знань за засвоєнням модулю КНД 3.2-3.5
Підручник "Сучасне кондитерське виробництво"
МАТЕРІАЛИ НА КОНКУРСИ
ЕЛЕКТРОННИЙ КОНТЕНТ СІЧЕНЬ 2023
ЕЛЕКТРОННА КНИГА "ЩО ВАРТО ЗНАТИ ПРО ПРЯНОЩІ"
НА УРОК
Всеукраїнський урок
План уроку Холодні соуси Технологія "Перевернутий клас"
Підручник "Кулінарна справа"
Підручник Основи санітарії, гігієни, фізіології
Відео приготування коцюрби
Інноваційне оздоблення та подача страв
Рецепти
Рецепт: Пельмені з кропом
Рецепт: Рибний пирiг
Рецепт: Смачний стейк
Рецепт: Експрес-піца
Рецепт: Сирна запіканка
Рецепт: Бісквітний торт
САПЛ
Формування професійної компетентності викладача
Формування професійної компетентності викладача як ефективний засіб забезпечення якості освіти Введення поняття «професійна компет...
КОДЕКС ПРОФЕСІЙНОЇ КУЛЬТУРИ КУХАРЯ
ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД КУХАРЯ 1. Вдягатися модно, але скромно та охайно. 2. Слідкувати за зачіскою . 3. Фірмовий одяг ма...
СУЧАСНІ ІННОВАЦІЇ В КУЛІНАРІЇ
Сучасні види обладнання закладів ресторанного господарства Автоматизований кулінарний центр VarioCooking Center винайдений фірмою Rati...
(без назви)
Однією з сучасних технологій оцінки навчальних досягнень є форма контролю у вигляді електронних тестових завдань - тестові ...
ОПИС АВТОРСЬКИХ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ
ОПИС авторських ІННОВАЦІЙНИХ ПЕДАГОГІЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ « Великий той вчитель, щ...
девіантна поведінка підлітків
Поняття та сутність девіантної поведінки Поведінка, що відповідає вимогам норми і нею врегульована, називається норматив...
МОЄ ПОРТФОЛІО
МОЄ ПОРТФОЛІО - настиснути тут
роль самоосвіти педагога
РОЛЬ САМООСВІТИ В ПІДВИЩЕННІ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНЦІЇ ПЕДАГОГА Давня мудрість говорить: «Хто стоїть на місці, той відста...
УКРАЇНА - ЄДИНА КРАЇНА
ПЕРШИЙ УРОК: УКРАЇНА - ЄДИНА КРАЇНА Як хочеться, щоб тихо ніч пройшла! Як хочеться, щоб світлий день настав! Щоб Україна в мирі зажил...
МАТЕРІАЛИ НОВОГО ПОСІБНИКА
ЗМІСТ ПОСІБНИКА • Передмова Технологічні картки : - відварні страви – 15 - припущені с...
Загальна кількість переглядів сторінки
Прихильники
Архів блогу
►
2024
(6)
►
березня
(5)
►
лютого
(1)
►
2023
(3)
►
листопада
(2)
►
березня
(1)
►
2018
(1)
►
березня
(1)
▼
2017
(16)
▼
березня
(9)
ВИДИ УСТАТКУВАННЯ 2
декор квітів з мастики
ЦИКЛОГРАМА РОБОТИ КЛАСНОГО КЕРІВНИКА
УКРАЇНА - ЄДИНА КРАЇНА
Усі діти народжуються геніями
МОЄ ПОРТФОЛІО
ПРО СЕБЕ
ВІДЕО
ПОСІБНИКИ
►
лютого
(4)
►
січня
(3)
►
2014
(3)
►
березня
(3)
►
2013
(2)
►
лютого
(2)
0 коментарі:
Дописати коментар