МАТЕРІАЛИ НА КОНКУРСИ

О, привiт!
Вiтаю Вас на сторiнках мого блогу!

четвер, 26 січня 2017 р.

МАТЕРІАЛИ НОВОГО ПОСІБНИКА


ЗМІСТ ПОСІБНИКА

Передмова                               

Технологічні картки: 

- відварні страви – 15 - припущені страви – 5 - смажені страви – 27 - тушковані страви – 11 - запечені страви – 29 - фаршировані – 20 Всього:  107 страв

Регіональні страви - 8
ЛПР № 1 “СТРАВИ З ОВОЧІВ” 3 розряд
ЛПР № 2 “СКЛАДНІ ФОРМИ НАРІЗКИ ОВОЧІВ. СКЛАДАННЯ ОВОЧЕВИХ КОМПОЗИЦІЙ” 4 розряд
ЛПР № 3 “СТРАВИ З ОВОЧІВ” 4 розряд
Овочеві композиції  
Завдання для контролю учнів з теми



0 коментарі:

Дописати коментар