Пельмені з кропом

Для тіста:
Вода кип’ячена 300 мл
Олія соняшникова рафінована 150 мл
Борошно пшеничне 600 г
Сіль 2 щіпки
Свіжий кріп 1 пучок
Для фаршу:
Свинячий фарш 500 г
Кефір 2 сл. л.
Цибуля біла 2 шт.
Часник 1 зубчик
Сіль 0.3 ч. л.
Перець чорний мелений 0.3 ч. л.
Спосіб приготування:
-
Для приготування пельменів по цьому рецепту візьміть наступні продукти: свинячий фарш, білу цибулю (або ріпчасту), часник, кефір, борошно, соняшникову рафіновану олію, киплячу воду, сіль, перець чорний мелений, свіжий кріп.
-
Свинячий фарш з'єднуємо з кефіром, подрібненою цибулею і часником, сіллю, чорним мелений перцем.
-
Перемішуємо до отримання фаршу однорідної консистенції.
-
Тепер приготуємо тісто. Киплячу воду наливаємо в миску, вливаємо в неї масло і додаємо сіль.
-
Потім всипаємо 400 грамів борошна.
-
Перемішуємо тісто ложкою, всипаємо подрібнений кріп.
-
Ще раз перемішуємо, підсипаючи ще близько 100 грамів борошна. Викладаємо тісто на робочу поверхню.
-
Злегка вимішуємо тісто вже на робочій поверхні, підсипаючи ще приблизно 100 грамів борошна і формуємо кулю.
-
Нарізаємо тісто невеликими шматочками.
-
Пальцями розминаємо шматочки тіста, викладаємо по 1-1,5 ч. л. фаршу.
-
Защіпуємо пельмень у формі півкола. Скріплюємо кінці.
-
Всього з даної кількості інгредієнтів виходе десь 65 пельменів.
-
Відварюємо пельмені невеликими партіями в підсоленій киплячій воді до готовності. Пельмені варяться швидко! При необхідності сирі пельмені заморожуємо, а перед варінням даємо їм 2 хвилини полежати при кімнатній температурі. Подаємо пельмені з вершковим маслом або сметаною.
Смачного!
0 коментарі:
Дописати коментар